Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Somogyi Zsófia Anna

Születési év: 
1996
Lakhely: 
Szeghalom
Tehetségterület: 
számítástechnika, grafika

19 éves vagyok, remélhetőleg jövőbeli grafikus, illetve programozó. Szeghalomról jöttem, a Sárrét szívéből és jelenleg itt, a helyi Péter András Gimnáziumban tanulok nyelvi előkészítő szakon. Idén érettségizem, így főként erre fókuszálok, de sajnos a fókuszpont gyakorta elréved a sok jó program közt.

Az érdeklődési köröm eléggé széleskörű, szeretem a zenét, a jó koncerteket, a számítástechnika világát (még az érettségi tételeimet is folyamatábrákként kezdtem el kidolgozni), a képzőművészetet, a kreatív tanítási módszereket, a grafikát, az idegen nyelveket és kultúrákat, illetve a jó társaságot. Szeretem a kihívásokat, főleg, ha a kreativitásomat edzi, ösztönzi a még eredményesebb produkciókra.

A Tehetség Piactér programba való jelentkezésem fő mozgatórugója az volt, hogy kamatoztathassam és elmélyíthessem eddigi tudásomat, tapasztalataimat, illetve hogy az időmet értékes és érdemi munkába fektethessem. A program nagyon jó befektetés az eddig megéltek alapján, illetve előreláthatólag is. Igazán megtisztelőnek érzem, hogy két mentort is kaptam. Bízom benne, hogy együttműködésünk sikeres lesz és mindhárman új élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodhatunk.