Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Mihajlovits Róbert

Mihajlovits Róbert
Munkakör: 
szakmai tanár
Mentoráltak: 

Milyen elvárásokkal jelentkezett a mentori szerepre?
25 éve foglalkozom tehetséggondozással az iskolában, mindig fontosnak tartottam a tehetséges tanulók felkarolását, maga a szerep már nem volt ismeretlen a számomra.
Nagyon örülök, hogy ebben a programban részt vehettem és Puska Renátával két rangos cukrászversenyen szerepelhettünk.(Gundel Nemzetközi Gasztronómiai Verseny, első helyezés, dísztorta különdíj),(Szakmasztár döntő Budapest második helyezés). Azt gondolom, hogy csak úgy lehet sikeres egy közös alkotó tevékenység, ha cél érdekében mindent elkövetünk és igazi műhelymunka keretén belül valósítjuk meg. A sikerélmény fantasztikus inspiráló és motiváló erő a további munkához!

Önnek volt-e mentora, aki akár tanulmányai során, akár később támogatta, segítette szakmai vagy egyéb területen?
Tóth Imre, iskolánk nyugalmazott igazgatója hosszú éveken keresztül támogatott és segítette szakmai munkámat. Csiba Ágota igazgató asszonytól az intézmény jelenlegi vezetőjétől minden támogatást megkapok.

Miért tartja fontosnak, hogy sikeres szakemberek egyéni segítséget nyújtsanak a pályájuk elején álló tehetséges fiataloknak?
A tehetséget felismerni és támogatni kell, nem szabad, hogy elvesszen. Az a feladatunk, hogy segítsük ezeket a fiatalokat.