Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

2015. évi könyvküldési akció

Jelentkezési határidő: 2015. január 31. 00:00
Felhívás a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 „Tehetséghidak Program” nevű kiemelt projekt keretében megvalósuló „2015. évi könyvküldési akció”-ban való részvételre. Pályázók köre: Tehetségpontok, Tehetségsegítő Tanácsok”.

1, A támogatás célja

A tehetséggondozás minőségének további javítása a „2015. évi könyvküldési akció” által. A könyvküldési akció keretében a felhívást tevő MATEHETSZ, az általa kiadott, kereskedelmi forgalomba nem hozható kiadványait térítésmentesen juttatja el a Tehetségpontok és Tehetségsegítő Tanácsok számára, ezáltal a tehetséggondozó szakemberek közvetlenül vehetik használatba a munkájukat segítő, a tehetséggondozás sokszínű tématerületeit feldolgozó kiadványokat (Géniusz könyvsorozat).

2, Rendelkezésre álló forrás

TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 „Tehetséghidak Program” nevű kiemelt projekt.

3, A pályázók köre

Tehetségpontok és Tehetségsegítő Tanácsok.

4, A támogatható tevékenységek köre

A MATEHETSZ Géniusz könyvsorozat köteteinek online igénylése a Tehetségpontok és Tehetségsegítő Tanácsok által a megadott online pályázati rendszer (OPER) felületének kitöltésével: Könyvküldési akció 2015.

5, Az igényelhető támogatás formája, mértéke

A MATEHETSZ készleteinek erejéig biztosítja térítésmentesen a Tehetségpontok és Tehetségsegítő Tanácsok által igényelt, nyomtatott formátumú kiadványokat, valamint azok eljuttatását az igénylő Tehetségpontok és Tehetségsegítő Tanácsok részére.

A könyvek a nyomtatott formátumon felül továbbra is ingyenesen elérhetőek és letölthetőek elektronikusan is, pdf és két e-Book (mobi és epub) formátumban.

6, Támogatási időszak

Igénylés: 2015. január 15 – január 31.

Szállítás: várhatóan 2015. március 15 – április 15.

7, A jelentkezés feltételei és értékelésének szempontjai

A jelentkezés feltételei

  • Tehetségpont és Tehetségsegítő Tanács jelentkezhet, az online pályázati rendszerben lévő igényfelmérő lap kitöltésével, melynek elérhetősége: Könyvküldési akció 2015
  • A határon túli Tehetségpontok és Tehetségsegítő Tanácsok esetében kérjük, hogy magyarországi címet adjanak meg szállítási címnek, mely lehet egy társintézmény, testvérintézmény címe. A projekt keretében csak magyarországi címre tudjuk a szállítást biztosítani. Természetesen lehetőség van a MATEHETSZ székhelyét megjelölni és a Mérnök utcában átvenni a csomagot a tavalyi év gyakorlatának megfelelően.
  • Kérjük, a kiadványok igényelt darabszámának megjelölésénél szíveskedjenek figyelembe venni, hogy a MATEHETSZ-nek csak a készleteinek erejéig áll majd módjában kielégíteni az igényeket. Egy kiadványból egy intézmény maximum 5 db-ot igényelhet.

Az értékelés szempontjai

  • A pályázói körnek való megfelelés ellenőrzése.
  • Online pályázati rendszerben lévő igényfelmérő lap teljes körű kitöltése.
  • A megrendelések összesítését és értékelését követően visszajelzést küldünk a kapcsolattartó e-mail címére az intézmény számára biztosított könyvrendelésről (február végéig).
  • A visszajelzést követően a könyvek átvétele két módon valósulhat meg:

1. személyesen, az értesítő levélben megadott budapesti partnertől, vagy

2. postai úton, a MATEHETSZ által könyvcsomag formájában postázva.

8, A jelentkezés módja, helye és határideje

A „2015. évi Könyvküldési akció” jelentkezési határideje 2015. január 15-től 2015. január 31-ig.

Jelentkezés módja: az online pályázati rendszerben lévő igényfelmérő lap teljes körű kitöltése, ezen az elérhetőségen: Könyvküldési akció 2015

Amennyiben kérdése merül fel, kérjük, keresse irodánkat telefonon vagy e-mailben: +36-1-786-2999; komjati.viktoria [at] tehetseg.hu