Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Ferencz Vivien

21 éves - Pécs
Felfedezettjeink – 2016. A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács (NTT) pályázata - PREZI díj
testi-kinesztetikus

A 14 évnél idősebb jelöltek esetében kértünk egy, az ajánlott fiatal által készített PREZI-s bemutatkozást. 52 prezentáció érkezett be, melyek bírálata a "Felfedezettjeink" pályázat bírálatától függetlenül, azzal párhuzamosan történik. Az értékelés a bemutatkozás eredetiségét, a mondanivaló és a megjelenítés összhangját, az alkalmazott kreatív megoldásokat vizsgálja. A prezentációk közül Ferencz Vivien bemutatkozása PREZI díjban részesült.

Eddigi legjobb eredmények:

  • 2012. Országos Klasszikus Balett és Moderntánc Tanulmányi Verseny (Győr) duett kategória 1. hely; 3. hely
  • 2013. V. Esély a Művészetre Táncfesztivál duett kategória 1. hely
  • 2014. VI. Esély a Művészetre Táncfesztivál duett kategória 1. hely
  • 2015. Országos Klasszikus Balett és Moderntánc Tanulmányi Verseny (Pécs) duett kategória 1. hely
  • 2013-2015. között a Pécsi Balett Diótörőjében, és a Pécsi Nemzeti Színház Szentivánéji álom című darabjában dolgozhatott együtt táncművészekkel és színművészekkel

Elérni kívánt rövid, illetve hosszú távú cél (verseny, utazás, célkitűzés):

A táncos életében fontos lépcső egy személyiségére épített koreográfia, fontos kapaszkodó, olyan, mint egy rátervezett, rászabott ruha, melyben sikeresen mutathatja be saját tehetségét.
Vivi szakmai tudását, fejlődését kurzusokon történő részvételével szeretné biztosítani, hiszen tanulmányai befejeztével, munkába állásának esélyei ezáltal növekednek. Hosszú távú célja, hogy sikeres felvételt nyerjen egy olyan együttesbe, mely tehetségéhez és karakteréhez a leginkább passzol.

Kapcsolódó intézmény, szervezet: